Veelgestelde vragen (FAQ)

Ik weet natuurlijk niet wanneer ik ga bevallen, hoe werkt dit dan?

Dit is geen enkel probleem, de meerderheid van de zwangere weet niet precies wanneer de bevalling begint. Daarom boek ik maar een beperkt aantal zwangere vrouwen in per uitgerekende maand. Wanneer je tijdens je zwangerschap al boekt, krijg je voorrang op een plekje in de studio wanneer je bevallen bent. Je hebt dan garantie op een plekje binnen 14 dagen na melding van de geboorte. Later mag natuurlijk altijd.

Hoe lang duurt het voor de foto’s klaar zijn om te bekijken?

Hier doe ik gemiddeld 1 tot 2 weken over. Ik neem dan contact met je op en we plannen een datum in waarop ik kosteloos aan huis kom. Samen bekijken we dan het resultaat en de mogelijkheden tot het bestellen van het resultaat. Ik heb samples mee, zodat je goed kunt zien en voelen wat het is en hoe het eruit ziet. Ook heb ik software waarmee je direct kunt zien hoe sommige producten er op je eigen muur uit komen te zien.

Kan ik de investering ook in delen betalen?

Jazeker, voor iedereen die het de investering waard vind maar zijn/haar uitgaven graag verdeeld heb ik de optie om de totaal investering in 2 of 3 delen te voldoen. Hier zit eenmalig 50 euro extra kosten aan verbonden. Wel is het de bedoeling dat het totaalbedrag uiterlijk 4 weken voor aanvang van de fotoshoot voldaan is. Let hier dus op bij het boeken en boek op tijd.

Wanneer je hier gebruik van wilt maken, neem dan altijd eerst even contact met mij op via 06-29565338 of info@masafotografie.nl.

Zit er voordeel in als ik een zwangerschap en newborn tegelijkertijd boek?

Jazeker, ik pas namelijk de styling aan elkaar aan waardoor het mooi 1 geheel wordt, daarnaast kun je dezelfde soort foto maken van beide reportages. Bij de zwangerschap heb je dan je mooie buik vast en bij de newbornreportage je prachtige baby. Samen vormt dit een prachtig geheel. Ik geef ook een tegoed van 50 euro op drukwerk bij de bestel-afspraak, zodat je dit prachtige geheel bijvoorbeeld in 1 album kan bundelen om af en toe even terug te kijken op deze magische tijd.

Hoe weet ik dat ik de juiste fotograaf te pakken heb voor mijn sessies?

Ik krijg helaas met (veel te) hoge regelmaat aanvragen van verdrietige ouders die hun zwangerschap of newborn hebben laten vastleggen door een fotograaf en het resultaat erg teleurstellend is. Zeker in geval van een newbornreportage kun je de fotoshoot niet zomaar even overdoen aangezien je de foto’s soms pas na 2 of zelfs 4 weken te zien krijgt en je baby dan geen newborn meer is. Weet daarom goed wat je boekt en of de prijs en kwaliteit beide overeenkomen met jouw budget en wensen. Op socialmedia en websites worden natuurlijk de allermooiste foto’s gepost, de rest niet.

Wanneer je graag de kans op mooie foto’s wilt verhogen kun je altijd even vragen of de fotograaf een online galerij heeft van een klant waar je in mag kijken zodat je precies kan zien wat de kwaliteit van de fotograaf in zijn geheel is. Dit is bij mij dan ook geen probleem. Wanneer je twijfelt of ik je investering waard ben vraag dan even naar mijn online galerijen die ik met toestemming van de ouders met je mag delen.