Newborn fotoshoot, newborn fotografie en baby shoot in Rhenoy

Newborn fotoshoot in Rhenoy

Jouw kindje verdiend alleen maar het allerbeste. Wanneer je bij mij je newborn fotoshoot boekt ben je zeker van een professionele baby- en newbornfotografie. Ik ben als moeder van 4 kleintjes én gespecialiseerd newbornfotograaf elk moment op de hoogte van de recente veiligheidsvoorschriften van de GGD, Ik heb een up-to-date kinder-EHBO diploma en weet als geen ander hoe risico tijdens een newbornreportage vermeden wordt.

Boek een newborn fotoshoot

Bij mij boek je vaak al een newbornreportage tijdens je zwangerschap omdat je zeker wilt zijn van een plekje vlak na de geboorte. De mooiste foto’s worden immers gemaakt tussen de 10e en 15e dag na de bevalling en het zou zonde zijn als er dan geen plek is in de studio.

Boek nu
Newborn fotoshoot in Utrecht

Newborn shoot, hoe werkt dat nou eigenlijk?

Je weet immers vaak niet wanneer je precies gaat bevallen en een afspraak maken wordt dan al snel heel lastig… Dit is bij mij geen probleem. Wanneer je boekt geef je mij je uitgerekende datum door. Ik zorg dat er rondom deze datum voldoende tijd vrij gehouden word om zo gewenst vrijwel direct, doch uiterlijk binnen 14 dagen nadat jullie de geboorte bij mij melden, plek te hebben in mijn agenda. Jullie kiezen vervolgens zelf wanneer je naar de studio komt.

De mooiste newbornfoto’s

De mooiste newbornfoto’s worden tussen de 10 en 15 dagen na de geboorte gemaakt omdat jullie kleine dan nog makkelijk op te vouwen is in de meest schattige posities zoals je ook op onze voorbeelden ziet, dit vinden ze tevens heel erg fijn want zo hebben ze ook al geruime tijd in je buik gezeten. Wanneer ze wat ouder zijn, zijn ze vaak gewend aan de ruimte die ze hebben en vinden ze opvouwen vaak niet heel fijn meer. Ik volg ten alle tijden de wensen van jullie baby (en ja die hebben ze, echt waar!) en dat betekend dat ik mee ga in de posities die je kleintje fijn vind om te hebben. Zo is de reportage ook voor jullie kleintje een prima ervaring.

Fotogarantie bij newborn fotografie

Wat nou als je kleintje ineens tijdens de reportage enorm onrustig wordt en mooie foto’s maken niet (goed) lukt? Geen probleem! Wij hebben namelijk fotogarantie! Dat betekend dat je gratis terug mag komen voor een 2e poging. Geen stress dus! Altijd mooie foto’s bij mij.

Hygiëne bij newborn fotografie

Onze studio is hygiënisch en rond de 25 graden, het is dus een fijne omgeving voor je baby. Vind je dit toch niet fijn om naar de studio te komen of ben je zelf niet mobiel genoeg na de bevalling dan kun je ervoor kiezen om later te komen of mij aan huis te laten komen. Ik rij hiervoor door heel Nederland e.o. en reken €0,35 per kilometer met een minimum van 10 euro. Ik pak dan mijn studioapparatuur in en kom naar jullie woning toe. Je hoeft hier geen speciale ruimte voor te hebben of te maken, ik pas me aan elke ruimte aan.

Pakjes & Accessoires voor de baby

Wij bezitten ontelbare pakjes en accessoires om er een leuke reportage van te maken met een prachtig resultaat maar het is altijd leuk om persoonlijke accessoires toe te voegen. Denk hierbij aan jullie trouwringen, een speciale (handgemaakte) deken of knuffel etc. of als je het helemaal leuk wilt doen, dezelfde accessoires die je bij je zwangerschapsreportage hebt gebruikt!

Wij maken uw geboortekaartjes

En van die mooie foto’s laat je natuurlijk de geboortekaartjes maken, wij ontwerpen en drukken binnen een week de gewenste geboortekaartjes met jullie eigen kindje als pronkstuk van de kaart.

klik hier voor de prijslijst

Voorbeelden van Newborn Fotografie