Newborn fotoshoot of baby fotografie in Rhenoy

Newborn fotoshoot in Rhenoy

Jouw kindje verdiend alleen maar het allerbeste. Wanneer je bij mij je newborn fotoshoot boekt ben je zeker van professionele baby- en newbornfotografie. Ik ben als moeder van 4 prachtige kinderen én gespecialiseerd newbornfotograaf elk moment op de hoogte van de recente veiligheidsvoorschriften van de GGD, Ik heb een up-to-date kinder-EHBO diploma en weet als geen ander hoe risico tijdens een newbornreportage vermeden wordt.

Door mijn kennis en jarenlange ervaring zorg ik ervoor dat de fotoshoot niet alleen 100% veilig uitgevoerd wordt, maar ook dat jullie kindje het zelf een fijne ervaring vind. Geen huilende baby en geen stress.

Dit gun je je kleintje, maar vooral ook julliezelf na een hectische periode vol nieuwe dingen!

Boek een newborn fotoshoot

Bij mij boek je vaak al een newbornreportage tijdens je zwangerschap omdat je zeker wilt zijn van een plekje vlak na de geboorte. De mooiste foto’s worden immers gemaakt tussen de 10e en 15e dag na de bevalling en het zou zonde zijn als er dan geen plek is in de studio.

Ben je toch te laat met boeken en is je kleine al geboren? Dan kun je uitsluitend nog de luxe newbornshoot boeken. Dit zodat ik ook nog de tijd kan nemen om vooraf even rustig te zitten en te kijken wat jullie wensen zijn. Deze tijd hebben we niet bij een basic fotoshoot.

Newborn fotoshoot in Utrecht

Newborn shoot, hoe werkt dat nou eigenlijk?

Je weet immers vaak niet wanneer je precies gaat bevallen en een afspraak maken wordt dan al snel heel lastig…

Dit is bij mij geen probleem. Wanneer je boekt geef je mij je uitgerekende datum door. Ik zorg dat er rondom deze datum voldoende tijd vrij gehouden word om zo gewenst vrijwel direct, doch uiterlijk binnen 15 dagen nadat jullie de geboorte bij mij melden, plek te hebben in mijn agenda. Jullie kiezen vervolgens zelf uit de aangeboden plekjes, wanneer je naar de studio komt.

De mooiste newbornfoto’s

Door mijn kennis en jarenlange ervaring kan ik kindjes van 5 dagen oud tot aan 3 maanden poseren als newborn. Echter worden de mooiste en meeste foto’s gemaakt tussen de 10 en 15 dagen na de geboorte. Dit komt omdat ze dan na de eerste week vol prikkels zijn geweest en niet meer schrikken van aanraking of geluiden, maar op deze leeftijd ook nog gewoon 14 tot 18 uur per dag diep slapen waardoor ze makkelijker mee gaan met de wensen die de ouders aangegeven hebben. Hoe ouder je baby wordt, hoe minder deze slaapt.

Een wakkere baby is prachtig op de foto maar heeft wel duidelijk een voorkeur qua houdingen en die volg ik op. Dat betekend minder flexibiliteit om jullie wensen uit te kunnen voeren.

Ook zijn al mijn outfits en newborn spullen gebaseerd op kindjes tussen de 10 en 15 dagen oud.

Fotogarantie bij newborn fotografie

Omdat ik met de wensen van je baby mee ga, hoef je nooit bang te zijn voor een slecht resultaat. Voor de ouders die deze angst toch hebben, heb ik mijn fotogarantie in het leven geroepen.

Als je kindje op de dag van de fotoshoot veel last heeft van krampjes of iets anders waardoor een fotoshoot niet fijn is, plannen we een nieuwe datum in voor de foto’s. Ook al ik hier tijdens de sessie zelf achterkom. Ook voor je kindje moet het namelijk een fijne ervaring zijn.

En, wanneer je achteraf niet tevreden bent met het resultaat, krijg je de gemaakte kosten terug.

Hygiëne bij newborn fotografie

Mijn studio is hygiënisch en rond de 25 graden, het is dus een fijne omgeving voor je baby. Vind je dit toch niet fijn om naar de studio te komen of ben je zelf niet mobiel genoeg na de bevalling dan kun je ervoor kiezen om later te komen of mij aan huis te laten komen. Ik rij hiervoor door heel Nederland e.o. en reken €0,35 per kilometer met een minimum van 10 euro. Ik pak dan mijn studioapparatuur in en kom naar jullie woning toe. Je hoeft hier geen speciale ruimte voor te hebben of te maken, ik pas me aan elke ruimte aan.

Pakjes & Accessoires voor de baby

Ik bezit ontelbare pakjes en accessoires om er een leuke reportage van te maken maar naast de aanwezige spullen in de studio probeer ik ook elke fotoshoot uniek te maken en dit betekend dat ik dus speciaal voor jullie, nieuwe dingen aanschaf om de fotoshoot zo goed mogelijk aan jullie wensen aan te passen.

Wij maken uw geboortekaartjes

En van die mooie foto’s laat je natuurlijk de geboortekaartjes maken! Ik maak en druk binnen 2 werkdagen de gewenste geboortekaartjes met jullie eigen kindje als pronkstuk van de kaart.

Let er wel op dat ik dit alleen kan doen als de opzet van de kaart al tijdens de zwangerschap ontworpen is.

Voorbeelden van Newborn Fotografie