Cake Smash fotoshoot

fotoshoot verjaardag kinderen

Verjaardag met Cake Smash

Wat gaat de tijd toch snel hun verjaardag is alweer in zicht! En wat is er dan leuker dan hem of haar helemaal los te laten gaan op een taart vol gekleurde room? Dit kan tijdens een super gave cake smash fotoshoot! Dit kan wanneer je kindje 1, 2 of zelfs 3 jaar wordt. En na afloop kan je kindje in een leuk badje naar wens om weer helemaal schoon mee naar huis te kunnen. Het thema kun je bij mij helemaal zelf bepalen en ik zorg dat ik elke keer weer een uniek resultaat creeër. Je hoeft bij mij dus niet te kiezen uit bepaalde thema’s je kunt hier je eigen persoonlijke draai aan geven!

En met die foto’s maak je natuurlijk een memorabele verjaardagskaart!

 

Wil je nou ook zo’n toffe taart?! Mijn taarten worden gemaakt door Goldenhandscakes en ze is uitsluitend te vinden op Facebook. 

Wat verzorg ik ?

Ik verzorg alleen complete cakesmashes incl. kleding, taart, compleet decor en accessoires.

Cakesmashes worden bij mij voornamelijk 2 tot 3 maanden voor de verjaardag gedaan zodat er voldoende ruimte is om de verjaardagskaart te ontwerpen en naar de genodigde te sturen. Boeken raden we dan ook al een half jaar voor de verjaardag aan.

Wij verzorgen uw drukwerk

Zo gewenst, ontwerp en druk ik vervolgens z.s.m. de verjaardagskaarten zodat jullie de uitnodigingen op tijd de deur uit kunnen doen.

Cake Smash fotoshoot in Utrecht

Voorbeelden van Cake Smash fotoshoot