logo

Workshops

Workshops

Leer fotograferen als een pro

2-DAAGSE WORKSHOP NEWBORN FOTOGRAFIE

Ben jij er klaar voor om je inkomen uit de fotografie te halen? Om je kwaliteit omhoog te krikken, precies te weten wat je waard bent en klanten weg te blazen met je prachtige foto's van het allerkleinste?

Dan is deze 2-daagse workshop wat voor jou!
Na de basis van dag 1 gaan wij nog even dag 2 in waarbij we nog dieper in gaan op de poses en daarna uitgebreid de nabewerking behandelen. Je leert je foto helemaal af te werken in photoshop.

zoals:
- het zachter maken van het huidje (weg met die krasjes, velletjes en pukkels!)
- huidskleur baby
- samenvoegen van 2 of meer foto's naar 1 prachtig beeld
- het gebruik van een digitale backdrop.

Aan het einde van deze 2-daagse workshop krijg je een officieel certificaat van deelname mee. Samen met een mooi boek waarin alles nog even netjes beschreven wordt zodat je thuis de stappen die we in de workshop gevolgd hebben, kunt herhalen.

Eerstvolgende workshop is op 17&18 November

NEWBORNFOTOGRAFIE (BASISKENNIS VEREIST)

Wanneer je interesse hebt in het allerpuurste en kleinste moment van een kindje en daar graag wat meer inkomen uit zou willen halen, dan is deze cursus wat voor jou.

Tijdens de cursus wordt er gebruik gemaakt van natuurlijk licht én flitslicht zodat je de verschillen kunt leren kennen en bewust je keuze kunt maken. Je leert veiligheid boven alles te zetten en krijgt 3 basisposes aangeleerd. Verder leer je trucjes om een kleintje lekker slaperig te houden en wat je kunt doen wanneer slapen niet lukt.

Ook behandelen we je workflow, marketing, nabewerking en de afhandeling van de foto's naar je klant toe.

BASISKENNIS FOTOGRAFIE

2-Daagse Workshop

2 keer per jaar organiseren wij een kleinschalige 2-daagse workshop voor iedereen die wel al een spiegelreflex camera in zijn/haar bezig heeft maar nog niet helemaal begrijpt hoe deze werkt. De workshop is beide dagen van 10:00 tot 14:00.

Wat ga je doen ?

Op de eerste dag wordt precies uitgelegd hoe je camera werkt en waarom je dus bepaalde instellingen gebruikt. We gaan je menu door om de belangrijkste instellingen uit te leggen zodat je camera juist ingesteld staat voor de door jou gewenste foto’s. Na afloop van deze uitleg krijg je 3 opdrachten om uit te gaan voeren met behulp van de cursusleidster.

Op de 2e cursusdag nemen we de gemaakte opdrachten door en beantwoorden we vragen en problemen. Daarna behandelen we een stukje vormgeving; Waarom spreekt de ene foto mensen meer aan dan de andere? Welke trucjes worden hiervoor gebruikt en welke regels zijn handig om te weten? Wanneer we dat doorgenomen hebben gaan we wederom samen aan de slag met onze camera om de allermooiste foto te maken.

De kosten van deze workshop zijn €149 euro per persoon.

De eerstvolgende workshop zal plaatsvinden op 5 & 12 Januari 2019.

STUDIOFOTOGRAFIE (BASISKENNIS VEREIST)

Wil je beginnen of Ben je net begonnen met het opzetten van je eigen studio en wil je graag even een kickstart met uitleg over je lampen, soorten achtergronden en hun effect met bepaalde belichting? Dan is deze cursus wat voor jou.

Deze cursus is op aanvraag en wordt met maximaal 3 cursisten gegeven

FOTOBEWERKING

Wanneer het fotograferen al lukt en je nu klaar bent voor de 2e stap; het bewerken van de foto’s. Er zijn verschillende soorten workshops als het gaat om fotobewerking want de mogelijkheden zijn eindeloos. Voel je vrij om contact met ons op te nemen en aan te geven wat je precies wilt kunnen. Ook kun je een keuze maken uit onze meest verkochte workshops fotobewerking:

Basiskennis fotobewerking (leer Lightroom en Photoshop kennen)
Huidbewerking (het egaal maken van de huid)
Achtergronden retoucheren
Lichtbewerking

Prijzen zijn op aanvraag en beginnen bij 50 euro.

PRIVE WORKSHOP

Staat jouw keuze hier niet boven of zou je graag de bovenstaande keuzes willen combineren? Vraag dan je persoonlijke workshop aan. Dit is ook wanneer je een van de bovenstaande workshops 1 op 1 zou willen volgen ipv in groepsverband.

Reviews

Van onze cursisten

Benieuwd naar de ervaring van anderen? Wij hebben een testpanel de cursus laten testen. Een groep van 1 vader 2 moeders en een student. 3 met een spiegelreflex camera en 1 met een uitgebreide compact camera met Manuele functie erop.
En hier zijn hun reacties n.a.v. onze cursus: