Workshops en cursussen

Leer fotograferen als een pro

Newborn Fotografie (2-daagse)

Basiskennis fotografie

Studiofotografie

Fotobewerking

Privé Workshop

Staat jouw keuze hier niet boven of zou je graag de bovenstaande keuzes willen combineren? Vraag dan je persoonlijke workshop aan. Dit is ook wanneer je een van de bovenstaande workshops 1 op 1 zou willen volgen ipv in groepsverband.

Neem contact op

Van onze cursisten

Benieuwd naar de ervaring van anderen? Wij hebben een testpanel de cursus laten testen. Een groep van 1 vader 2 moeders en een student. 3 met een spiegelreflex camera en 1 met een uitgebreide compact camera met Manuele functie erop. En hier zijn hun reacties n.a.v. onze cursus:

Een goede en duidelijke cursus. De stof is goed uitgelegd en de focus ligt duidelijk op de belangrijke basis. Niet teveel bijzaken er omheen. Tempo was goed en ook de praktijk oefeningen zijn een goede aanvulling. Deze praktijk oefening + nabespreking zijn voor mij heel waardevol geweest! Meteen feedback dus meteen weer leerzaam.

Martijn

Een professioneel opgezette en open cursus.

Patricia

Zeer duidelijke, begrijpelijke en toegankelijke cursus. Vooral het begrip van de cursusleider, voor ieders niveau, maakte het heel prettig om eerlijk aan te durven geven wanneer iets onduidelijk is.

Simone

Leuke leerzame cursus waarbij basis goed besproken wordt en geoefend is. Veel ruimte voor vragen en nuttige feedback. Ben blij dat ik geweest ben!

Chris